image
 |  2 5 Листопада 2017 | 14:59

Антирекорд: лише 37% американців схвалюють роботу Трампа

Рейтинг схвалення роботи президента США Дональда Трампа серед американців майже за рік впав до 37%. Про це свідчать дані дослідження Washington Post-ABC News, - передає Український тиждень.

Таким чином - це новий рекордом серед всіх президентів Сполучених Штатів через рік після вступу на посаду за останні 70 років, 

Зазначається, що рейтинг несхвалення президента досяг 59 відсотків, причому 50 відсотків заявили, що вони категорично не схвалюють роботу, яку він виконує.

Наразі Трамп єдиний президент, починаючи від Гаррі Трумена, який отримав таку низьку підтримку, а наступним найгіршим президентом був Білл Клінтон.

Як повідомлялось, за результатами опитування, за півроку президенства Дональд Трамп мав найнижчий рейтинг підтримки (36%) серед усіх президентів США за останні 70 років. Однак сам Трамп заявив, що рекордне падіння його рейтингу серед  виборців - це результат "неточного" опитування, яке провели The ABC і Washington Post. 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити