image
 |  2 31 Січня 2018 | 11:51

Дружина депутата Волинської облради таки зможе торгувати на автостанції

Дружина депутата Волинської облради Оксана Імберовська матиме можливість й надалі заробляти торгівлею у кіосках, які розташовані на автостанції у Луцьку. Таке рішення прийняла сесія Луцької міськради, - повідомляє власкор «ВолиньUA».
Зокрема проектом рішення передбачалося скасувати рішення виконкому щодо демонтажу кіосків на автостанції, які належать дружині депутата.
«Було подання департаменту муніципальної варти Луцька щодо демонтажу цих кіосків. Виконком його підтримав. Але зараз? у зв’язку з вивченням документів власника, комісія розглянула питання більш детально і пропонує скасувати рішення виконкому про демонтаж двох кіосків. Адже вони знаходяться під накриттям автостанції, Тобто це стаціонарна споруда, в якій розміщені торгові об'єкти. І торгова площа надана в оренду підприємцю», - пояснив зміну позиції голова постійно комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Олександр Козлюк.

Депутати Микола Федік і Петро Нестерук не погодилися з таким дивним формулюванням комісії, але більшість таки проголосувала за скасування рішення виконкому.
За деякими даними, лояльне ставлення правлячої більшості Луцької міськради до кіосків дружини депутата зумовлене зміною його політичної позиції у Волинській облраді.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити