image
 |  2 2 Лютого 2018 | 11:35

Волинські митники у «Пулемці» виявили у білоpуса контрабандні цигаpки

Волинські митники у пункті пропуску «Пулемець» виявили в авто громадянина Білорусі схованку цигарок.
Про це 02 лютого 2018 року повідомили у Волинській митниці ДФС.
Громадянин Білорусі Б., слідуючи в Україну смугою руху «зелений коридор» через пункт пропуску «Пулемець» митного поста «Піща» Волинської митниці ДФС, приховав від митного контролю цигарки без акцизних марок в загальній кількості 2500 пачок вартістю 48400 гривень.
Контрабандний товар був старанно зашитий в середній частині панелі даху, в бокових та задніх дверях, в панелях боковин. Його виявлено під час повного митного огляду за допомогою технічних засобів митного контролю.
На підставі ст.. 511 Митного Кодексу України цигарки, а також транспортний засіб, у якому був влаштований тайник – «Ford Transit» 2008 року виробництва - тимчасово вилучили до рішення суду.
Стаття 483.1 Митного Кодексу України передбачає покарання за такі дії. Крім конфіскації товару та транспортного засобу, який оцінили у 98075 грн,  громадянин сплатить штраф у розмірі 100 відсотків вартості цигарок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити