image
 |  0 13 Лютого 2018 | 08:38

Бездіяльна поліція: патруль, що приїхав на виклик, не знайшов порушника ПДР

Патрульна поліція, котру громадський активіст з Володимира-Волинського Тарас Сватко викликав аби зафіксувати порушення ПДР, не побачила ні порушення, ні порушника.
Про це інформує власкор Волинь UA.
https://www.youtube.com/watch?v=jvcYJxgD9e8
Тарас Сватко викликав поліцію, побачивши припаркований на тротуарі біля аптеки автомобіль.
Активіст наголошує, що власник авто порушив ПДР пункт 15.10в, який говорить, що стоянка забороняється на тротуарах за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуару і для руху пішоходів залишається щонайменше два метри. Тут автомобіль не припаркований на краю тротуару. Більше того, з нього вийшов чоловік та почав щось ладнати на сходах біля аптеки.

За 10 хвилин на виклик прибули поліцейські. Автомобіль сфотографували, в аптеку зайшли, покрутилися біля авта і поїхали… Навіть, не здогадавшись зателефонувати тому, хто їх викликав.

- Думаю, ось така бездіяльність поліції і викликає недовіру з боку громадян. Про яку співпрацю поліції та громади може йти мова, про яку так красномовно говорять місцевої, обласної та поліції України? – резюмує активіст.

За цим фактом Тарас Сватко напише скаргу у якій ставитиме вимогу перед керівництвом поліції області притягнути до відповідальності як поліцейських, так і правопорушника.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити