image
 |  0 21 Березня 2018 | 15:21

У Любомлі патрульні побили водія, який нагадав їм закони (ВІДЕО)

На Волині в місті Любомль патрульні побили водія і застосували до нього сльозогінний газ через те, що він дорікав їм за незнання законів.
Про це 21 березня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
[embed]https://youtu.be/S2gSkORpupk[/embed]
Відео з автозаправної станції, яке фіксувалося на камеру потерпілого чоловіка, опублікував на своєму YouTube-канал Police Control, пише «Страна».
Поліцейські знову виявили свою неповагу до громадян, водій дорікнув у порушенні процедури оформлення адміністративних матеріалів, на що поліцейський відповів хамством, почав плутатися в законах і нахабно світити в камеру, - йдеться у підписі до відео.
Як видно на ролику, патрульний з самого початку вів себе зухвало, а у відповідь на вимогу представитися почав світити в очі ліхтарем, не реагуючи на прохання вимкнути світло.
До того ж поліцейський на очах у маленької дитини силою витягав його з машини, застосував спецзасоби і кілька разів ударив його. Після цього двоє патрульних намагались заламати водія, однак він вивільнився і пішов у вбиральню, де правоохоронець не давав йому промити очі, змушуючи надіти наручники.
Унаслідок водія забрали у відділок, оформили протоколи за злісну непокору правоохоронцям і дрібне хуліганство і збирають матеріали для відкриття кримінальної справи за статтею 345 Кримінального кодексу («Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу»).
У свою чергу в прес-службі патрульної поліції Волинської області звинуватили в агресивній поведінці водія, проте не вказали перевищення повноважень правоохоронцем. Крім цього, в поліції запевняють, що оприлюднене відео було змонтовано, але відмовляються показати запис з нагрудної камери патрульного, пояснюючи тим, що слідство триває.
Як повідомляли «Українські Новини», прокуратура повідомила про підозру полицейским, які перевищили повноваження і побили автомобіліста.
Також було опубліковано відео жорстокого побиття патрульними водія в Запоріжжі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити