image
 |  0 5 Квітня 2018 | 14:28

У Луцьку внаслідок ДТП постраждав 8-річний велосипедист

В дворі будинку на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів у Луцьку водій автомобіля «Renault Trafik» допустив наїзд на 8-річного велосипедиста.
Про це 05 квітня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Внаслідок автопригоди хлопець отримав тілесні ушкодження.  Слідчі за фактом автопригоди відкрили кримінальне провадження.
Учора близько 20:00 години 56-річний лучанин, керуючи автомобілем «Renault Trafik» допустив наїзд на 8-річного велосипедиста, який перетинав проїжджу частину. Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Хлопець не госпіталізовувався.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, що у вівторок, 3 березня, у селі Бронниця Камінь-Каширському району п’яний водій керуючим легковиком «Ford Mondeo» врізався у трактор. У результаті автопригоди травмувався 11-річний пішохід. Його госпіталізували у відділення травматології районної лікарні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити