image
 |  5 7 Квітня 2018 | 14:12

«Передчуття» у картинах. У Володимирі-Волинському відкрилася виставка художників із Івано-Франківська

6 квітня 2018 року у Культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулося відкриття виставки «Передчуття» художників із Івано-Франківська - подружжя Богдана Губаля та Надії Бабій.
Про це інформує кореспондент Волинь UA.
Пані Надія народилася у Володимирі-Волинському, закінчила місцеву художню школу. Своє навчання продовжила у Прикарпатському національному університеті на художньо-графічному факультеті. Нині Надія Бабій є доцентом кафедри дизайну і теорії мистецтва ПНУ. В Івано-Франківську зустріла свого чоловіка Богдана Губаля, який є професором кафедри дизайну і теорії мистецтва ПНУ. Автор відомий в такому напрямку мистецтва, як просторовий гобелен. Свого часу Богдан Губаль був удостоєний честі представляти свої твори у паризькій штаб-квартирі ЮНЕСКО. Його гобелени поповнили музейні колекції українських міст, а також Казані, Вінніпега, приватних колекцій у Німеччині, Польщі, Австралії, Великій Британії, Франції, США, Чехії, Канаді, Ізраїлі, Фінляндії, Австрії. Але саме до Володимира-Волинського пан Богдан привіз свої картини.
Тож усі мешканці та гості міста можуть побачити чудові роботи художників, відвідавши КМЦ.






Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити