image
 |  2 29 Квітня 2018 | 15:50

Політв'язню Грибу продовжили арешт в Росії

Жовтневий райсуд Краснодара продовжив 19-річному українському політв'язню Павлу Грибу, який був викрадений в Білорусії, вивезений до Росії і заарештований за сфабрикованою справою, термін утримання в СІЗО ще на два місяці — до 4 липня.
Про це Громадському повідомив батько Павла — Ігор Гриб.
За його словами, засідання суду відбулось у закритому режимі у суботу, 28 квітня.
Суддя, побачивши українського консула та матір Павла Гриба, попросив їх залишити приміщення суду. Особистого побачення з матір'ю Павлу так і не надали.
«Як тільки побачили в залі матір і генерального консула, суддя оголосив, що засідання є закритим і їх попросили вийти», — сказав Ігор Гриб.

За його словами, за більше ніж 8 місяців, які Гриб перебуває у СІЗО, йому не було надано жодного побачення з матір'ю. «Ми за цей час отримали від нього лише один лист і він отримав якогось листа від громадянина України», — додав він.
Ігор Гриб наголосив, що за час перебування у СІЗО у його сина значно погіршився зір.
«Враховуючи хворобу, яка є у Павла, не доводиться говорити про стан покращення... Останнім чином у Павла дуже сів зір. І він на останніх допитах, коли йому давати підписувати документи, він дуже напружував очі», — сказав батько політв'язня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити