image
 |  0 6 Травня 2018 | 05:18

Луцькі патрульні взяли під контроль неблагополучну сім’ю

Виклик про те, що батьки погано доглядають за своїми 3 малолітніми дітьми, надійшов патрульним учора з району «Кічкарівки» у Луцьку.
Про це 05 травня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомила Патрульна поліція Волинської області.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Тут стурбовані сусіди зателефонували лікареві та повідомили, що мати й батько не виконують належно своїх обов’язків щодо виховання дітей. Зокрема, у будинку не завжди є що їсти, брудно, а батьки зловживають алкоголем.
Медик сповістила про це поліцію.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Патрульні, які прибули на виклик, поспілкувались з матір’ю та сусідами.
Жінка переконувала, що не вживає алкоголь, однак її стан свідчив про інше. Батько взагалі вдав, що спить. Сусіди повідомили, що іноді годують дітей, також їм допомагають інші родичі. Найменшій дитині тут лише 2 роки, - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Павло.

Правоохоронці відібрали необхідні пояснення, які разом з рапортом про подію направили у міськвідділ поліції. Далі сім’єю займуться відповідні служби.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити