image
 |  0 8 Травня 2018 | 06:01

Мінприроди пов’язує побиття директора НПП «Цуманська пуща» з його позицією

Міністерство екології та природних ресурсів України скептично оцінило рішення Волинської обласної ради від 4 квітня 2018 року щодо діяльності керівництва Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» та розцінює його як здійснення тиску на директора парку Ігоря Квача.
Як стало відомо «ВолиньUA», такий лист надійшов із Мінприроди на адресу Волиньради.
Слід відмітити, що у роботі директора Парку Квача І.С. є певні недоліки, але здійснення на нього нападу, погрози завдати шкоди сім’ї та спалити дім, з одночасним здійсненням тиску з боку місцевих органів влади та природокористувачів за його природоохоронну позицію вважаємо речами, недопустимими у цивілізованій державі, – йдеться у відповіді.

Як «ВолиньUA» уже інформувало, 21 лютого 2018 року директор Національного парку «Цуманська пуща» став жертвою нападу невідомих.
Це відбулося наступного дня після засідання профільної комісії Волиньради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, яка 20 лютого фактично визнала роботу Ігоря Квача незадовільною і рекомендувала сесії звернутися до Мінекології з клопотанням про його звільнення.
Читайте також: Василю Столяру не вдалося зліквідувати «лісову» комісію Грицюка
Читайте також: Василь Столяр і далі «воює» з «лісовою» комісією Грицюка
Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити