image
 |  0 8 Травня 2018 | 11:32

У Горохові поліцейські встановили особу водія, котрий збив велосипедиста і втік

Учора, 7 квітня, на вулиці Богдана Хмельницького в райцентрі Горохів невідомий водій, керуючи автомобілем «BMW» на іноземній реєстрації, збив велосипедиста. Правопорушник із місця пригоди втік. Про це інформують у секторі комунікації поліції Волинської області.
Внаслідок ДТП велосипедист, 14-річний житель Горохівського району, отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу. Потерпілий не госпіталізовувався.
Автомобіль правопорушника зафіксували камери відеоспостереження. На розшук транспортного засобу оперативний черговий Горохівського відділу поліції орієнтував наряди поліції, задіяні до охорони публічної безпеки.
Читайте також: Поліція посилює заходи безпеки

Завдяки оперативним діям, менше ніж за півгодини, дільничні офіцери поліції разом із співробітниками сектору реагування патрульної поліції знайшли розшукуваний автомобіль у селі Скобелка Горохівського району.
Правоохоронці встановили, що за кермом легковика перебував 19-річний житель цього ж району. Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик.
Читайте також: На Волині житель Торчина вкрав огорожу
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити