image
 |  0 8 Травня 2018 | 12:47

Волинь відвідало лише 700 іноземних туристів

У минулому році Волинь відвідало 700 іноземних туристів в той час як більше 12 тисяч волинян побували у закордонних країнах.
Про це «ВолиньUA» повідомили у головному управлінні статистикиу Волинській області
У 2017 році в області діяли 66 суб’єктів туристичної діяльності (юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців). Протягом року ними реалізовано 11,4 тис. туристичних путівок вартістю 148,6 млн.грн.
Кількість туристів становила 17,0 тис. осіб, з них 12,4 тис. – громадяни України, які виїжджали за кордон, 3,9 тис. – подорожували в межах території України та майже 700 – іноземні туристи.
Читайте також: Володимир-Волинський включили до німецького туристичного маршруту
Упродовж року громадяни України відвідали 54 країни світу. Найбільшою популярністю користувались Туреччина (29,6% з числа туристів, подорожуючих за кордон), Єгипет (27,0%), Польща (14,4%), Болгарія (5,3%) та Німеччина (3,7%).
Серед іноземців, які скористались послугами туристичних організацій області, в основному, громадяни Російської Федерації та Польщі.
Більшість туристів (92,5% від загальної кількості) виїздили з метою дозвілля та відпочинку, кожен дев’ятнадцятий – з метою лікування, решта – за службовими, діловими цілями, на навчання та спортивний туризм.
Читайте також: Чи побачить Луцьк туристичний бум?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити