image
 |  2 18 Травня 2018 | 14:19

Луцький виконком розірвав договір із «ПРОМІНЬПАРКСЕРВІС»

Останнім питанням виконкому стало для багатьох незрозуміле «Про розірвання договору про співпрацю у сфері розвитку інженерно-транспортної інфраструктури між комунальним закладом «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради» та товариством із обмеженою відповідальністю «ПРОМІНЬПАРКСЕРВІС».
Про це 18 травня 2018 року власкор «ВолиньUA».
Доповідати з цього питання став не в.о. директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Андрій Булковський (який був відсутній), а заступник міського голови Костянтин Петрочук.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради не зміг навести жодного факту чи аргументу на користь проекту рішення про розірвання в односторонньому порядку договору щодо парковки. Через нібито лист директора басейну, який так і не був наданий членам виконкому, та «усні звертання».
Дві безкоштовні години паркування, при тому, що заняття триває 45 хвилинВиступаючі члени виконкому також зауважили, що тут є «політична складова», «відкрите нехтування нормами права», «Петрочук друг директора басейну (Олександра Сологуба)» тощо. Керівник «Проміню» також виступив проти розриву, оскільки власник парковки виконує всі взяті зобов’язання.
Михайло Щур заявив:
Юридичної складової тут немає ніякої… Я жодного здорового глузду в розірванні договору з партнером, який виконує всі зобов’язання, не бачу. Наслідки такого рішення ви навіть не розглядали.

Однак: «за» 8 - рішення прийняте.
Нагадаємо, що юрисконсульт Валентин Хаймик вказував, що договір про співпрацю «Променя» з Луцькою плавальною школою заключний до 2041 року.
Згідно з умовами договору, вони можуть бути змінені за взаємною згодою з обов'язковим складанням письмового документа, що затверджується рішенням Виконавчого комітету Луцької міської ради. А дострокове припинення Договору відбувається лише за згодою сторін, відповідно до чинного законодавства.
Тобто, якщо договір розривати в односторонньому порядку, це буде порушенням.
Директор Луцького плавального басейну Олександр Сологуб відмовився давати коментарі по телефону.
Більше про політичне та культурне життя Луцька та області читайте на ВолиньUA
Також приєднуйтеся до нашої групи у Facebook

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити