image
 |  2 19 Травня 2018 | 16:05

Переможцем «Європейської олімпіади – 2018» у Луцьку став поляк Міхал Ворек (ФОТО)

Сьогодні у Луцьку відбувся конкурс «Європейська олімпіада – 2018», у якому змагалися 37 учасників, а нагородження переможців відбулося на Театральному майдані обласного центру.
Про це 19 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Відділі інформаційної роботи міської ради.
Вітаючи лучан з Днем Європи, радник міського голови Ігор Поліщук наголосив, що тільки спільними зусиллями ми зробимо Луцьк,насправді, європейським містом.
  Нагородили переможців “Європейської олімпіади - 2018”Завершенням олімпіади стало нагородження переможців: представників Польщі та Білорусі і, звичайно ж, лучан. І якщо кілька років поспіль перемогу традиційно отримували школярі обласного центру, то цього року диплом переможця повезе додому Міхал Ворек з міста Жешув Республіки Польща.
Друге місце отримав Станіслав Дащенко - учень Луцької загальноосвітньої школи №25. Ще один гість з Любліна (Республіка Польща) Міхал Пранагаль здобув почесне третє місце.
Отож, учасники олімпіади повезуть додому не лише дипломи і подарунки, а й гарні враження про наше місто.
Нагадаємо, що «Європейська олімпіада» - це можливість дітям дізнатися більше про культуру, традиції та життя країн Євросоюзу, з якими нас пов’язуть давні партнерські відносини. Приємно відзначити, що Луцьк давно здійснює проєвропейську діяльність. Результатом стала третя з чотирьох важливих нагород Парламентської Асамблеї Ради Європи - Щит Честі, якою минулого року відзначене наше місто. Це досягнення не лише Луцької міської ради, а й усіх лучан, які щодня працюють на благо рідного міста, а також наших закордонних партнерів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити