image
 |  2 16 Червня 2018 | 15:05

У Польщі стартує прокат мультфільму «Викрадена принцеса» двома мовами

З 22 червня у Польщі стартує прокат мультфільму «Викрадена принцеса» українською та польською мовами.
Про це 16 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Посольстві України в Республіці Польща.
Запрошуємо українців разом з дітками полинути у казкову пригоду, де герої спілкуються рідною мовою.
22 червня у Польщі стартує прокат українського мультфільму «Викрадена Принцеса» у двох версіях: мовою оригіналу та у дубляжі польською.
Прокат за кордоном в оригінальній озвучці є безпрецедентним!
Щиро запрошуємо українців в Польщі разом з дітками полинути у казкову пригоду, де герої спілкуються рідною мовою, посміятись з оригінальних ґеґів.
Прокатчиком україномовної версії фільму у Польщі виступить компанія «Nova Film» за підтримки Посольства України в Польщі. Прокат польською мовою представляє «Monolith Films», казка з’явиться в усіх кінотеатрах країни паралельно із показами в оригінальній озвучці.
Довідка: «Викрадена принцеса» - перший повнометражний мультфільм для українського і міжнародного прокату у виробничій лінійці анімаційної студії Animagrad, FILM.UA Group. Прем’єра в Україні відбулась 7 березня 2018 року, за результатами другого вікенду фільм став рекордсменом вітчизняного прокату серед фільмів українського виробництва.
Права на прокат продані у близько 50 країн, включно з Польщею, Францією, Німеччиною, Болгарією, Китаєм, Південною Кореєю, а також країнами Близького Сходу, Північної Африки та Латинської Америки.
«Викрадена принцеса» є переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування складає близько 20% від загального бюджету в 95 млн. грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити