image
 |  0 3 Липня 2018 | 14:31

На Волині відбулась боротьба за першість серед футболістів-крошівців (ФОТО)

У Луцьку 30 червня та 1 липня між працівниками луцького підприємства «Кромберг енд Шуберт» відбувся турнір з міні-футболу. 
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби Kromberg&Schubert Lutsk.

Першого дня, шляхом проведення відбіркових ігор серед 12 команд, визначили чверть-фіналістів. 
1 липня відбулися фінальні поєдинки, де перемогу здобули, звичайно ж, найсильніші. Про це по-порядку.
Отже до чверть-фіналу пройшли такі команди: Pagoda, ІЕ (інженери технічного відділу), FC «ВМW», Іскра, Kroschu United , Modern, KSUa46 C (46 «С» лінія виробництва) і Логістика. 



За підсумками двох чверть-фінальних поєдинків було визначено перші дві команди півфіналістів – Modern та KSUa46 C.
Слідом за ними до півфіналу вийшла команда інженерів, які з рахунком 2:0 здобули перемогу над командою Kroschu United. А також FC «ВМW», гравці якої, з рахунком 3:2, обіграли Іскру.



У першому півфінальному поєдинку команда 46 «С» лінії здобула впевнену перемогу над командою Modern (3:0).
По-справжньому захопливим видався другий півфінальний поєдинок. Тут команда ВМW, завдяки серії післяматчевих пенальті, здобула мінімальну перемогу над інженерним відділом. Останні вибороли третє місце за підсумками гри з командою Modern (4:1).



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники «Modern-Expo» стали чемпіонами України з веслування на «Драконах»


Як ви вже здогадалися, за перемогу в турнірі змагалися FC «ВМW» та KSUa46 C і гра тут була надзвичайно напруженою та інтригуючою.

Спочатку поєдинку в лідери вирвалася команда 46 «С» лінії та невдовзі команда ВМW зрівняла рахунок. Тоді гравці KSUa46 активізувалися та забили ще два голи. Здавалося, результат гри, як і переможець – уже відомий. Проте, на середині другого тайму біло-сині знову зрівнюють рахунок, надаючи поєдинку нової інтриги. Час спливав, а рахунок між претендентами на кубок та золоті медалі був нічийним – 3:3. 



За 2 хвилини до закінчення основного часу гравці ВМW забивають четвертий гол, а за кілька секунд до фінального свистка – 5. Вболівальники шаленіють від захоплення. Так, 5:3 – впевнена перемога FC «ВМW», яка стала чемпіоном 2018 року серед луцьких команд «Кромберг енд Шуберт».


Вітаємо переможців!
За результатами турніру, переможці чверть-фінальних поєдинків: Modern, KSUa46 C, IE (інженери) та FC «ВМW» представлятимуть наше підприємство на масштабному турнірі з міні-футболу 15 вересня. У змаганні, яке відбудеться в селі Боратин, також братимуть участь місцева футбольна команда «Ласка» та команди «Кромберг енд Шуберт» з Житомира.
Бажаємо нашим футболістам перемоги!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити