image
 |  2 20 Липня 2018 | 16:16

Розповіли про кількість волинян, травмованих на залізниці

У цьому році у Волинській області на залізниці постраждали дві особи, з них –одна загинула.
Про це «ВолиньUA» розповіли у ВСП «Рівненська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».
Цьогоріч, впродовж півроку, на станціях, перегонах, територіях підрозділів ПАТ «Укрзалізниця» внаслідок наїзду рухомого складу, падіння з нього або інших видів впливу зазнали травм різного ступеня важкості 244 особи (у 2017 - 200), з них - 138 смертельних (торік -131). Унаслідок ураження електричним струмом постраждало 9 осіб (у 2017 р. – 14), з них один загинув. Травмовано 11 дітей віком до 16 років, з них 3 смертельно.
У регіональній філії «Львівська залізниця» станом на 1 червня сталося 40 нещасних випадків (у 2017 році – 30), з яких - 27 смертельні (у 2017 році – 14). Отримали травми 3 дітей віком до 16 років (одна загинула).
На залізничних станціях та перегонах виробничого структурного підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» станом на 25 червня травмовано 13 сторонніх осіб, з них - 8 смертельно. У Волинській області постраждали дві особи, з них –одна загинула (29 січня на перегоні Луцьк-Дачне).
Аналіз випадків травмування свідчить про те, що більшість з них трапилося внаслідок порушення потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України, затверджених наказом Міністерства транспорту від 19 грудня 1998 року № 54. Громадяни переходили залізничні колії у невстановлених місцях, ходили по коліях, здійснювали посадку або висадку під час руху поїзда, перебували на території об’єктів залізничного транспорту у стані алкогольного сп’яніння.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поїзд сполученням «Здолбунів–Ковель–Здолбунів» відправили на капітальний ремонт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити