image
 |  5 24 Липня 2018 | 16:21

У Ковелі не можуть розробити Положення, за яким видаватимуть посвідчення бійцям-добровольцям

На профільній комісії Ковельської міськради депутати не спромоглися дійти згоди щодо  розробки Положення за яким видаватимуть посвідчення бійцям-добровольцям.
Про це інформує відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю, - передає «ВолиньUA».
Гостра дискусія виникла при обговоренні проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.03.2017 №21/6 «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України учасниками антитерористичної операції».
Цей проект рішення депутати уже розглядали на засіданнях комісій та сесії міської ради, але його відправили авторам на доопрацювання. Вони впродовж місяця мали розробити Положення про порядок виготовлення та видачі посвідчень. Однак цього зроблено не було. Днями знову не досягнуто порозумінь з цього приводу. Через це комісія припинила свою роботу.
Разом із тим, варто нагадати, що витяг з рішення міської ради про визнання бійців-добровольців та посвідчення бійця-добровольця - учасника антитерористичної операції, є підставою для отримання на території міста належних їм гарантій та пільг, які надаються учасникам АТО відповідно до рішень Ковельської міської ради та виконавчого комітету.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монетизація субсидій 2018: заяви потрібно подати до 1 вересня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити