image
 |  2 25 Липня 2018 | 15:20

МОН оголосило додатковий конкурс на підручники для 5 та 10 класів

Міністерство освіти та науки оголосило про проведення додаткового конкурсу на відбір підручників для 5 та 10 класів.



Відповідний лист розміщений на сайті Інституту модернізації змісту освіти.
"Міністерство освіти і науки України повідомляє про проведення додаткового конкурсного відбору проектів підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти відповідно до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 5-9 та 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 5 січня 2018 року № 14 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 січня 2018 року за № 119/31571", - йдеться у листі за підписом заступника міністра освіти та науки Павла Хобзея.

Зазначається, що до списку проектів підручників цього конкурсу входять ті назви, які не були подані на конкурсний відбір проектів підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти, або не увійшли до переліку підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти, що видаватимуться за кошти державного бюджету у 2018 році.
Прийом проектів підручників на додатковий конкурс планується завершити 31 липня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити