image
 |  0 15 Серпня 2018 | 19:30

Хабарнику-заступнику міського голови Луцька оголосили про підозру

Колишньому заступнику Луцького міського голови Олександру Рачкову оголосили про підозру у пособництві в одержанні 10-и тисяч доларів хабара. 
Про це пише ВолиньPost.
Солом'янський районний суд міста Києва визначив, що на час слідства Рачков перебуватиме на “підписці про невиїзд”, без внесення застави.
Детективи НАБУ просили, щоб суд визначив її для посадовця у розмірі понад 260 тисяч гривень.
Нагадаємо, 25 квітня 2018 року правоохоронці провели обшуки у кабінеті заступника міського голови Олександра Рачкова. За інформацією слідства, посадовець мав передати 10 тисяч доларів хабара судді Шацького районного суду.
За це суддя мала присудити умовний термін мешканцю міста Ківерці, якого звинувачували у виготовленні та збуті фальшивих доларів на території Шацького району.
Чоловік був раніше судимий за злочини у сфері обігу наркотиків, судимість за які, у встановленому законом порядку на той момент була не погашена.
Доречно зауважити, що свої сумнівні оборудки Олександр Рачков творив, будучи головою Луцької районної організації ВО "Батьківщина".


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити