image
 |  2 17 Серпня 2018 | 07:39

На Закарпатті поліція вилучила наркотиків на суму 39 мільйонів (ФОТО, ВІДЕО)


Працівники поліції Закарпатської області провели обшук і вилучили з орендованої фермерської території та належних до неї приміщень посіви канабісу, а також підготованої до розфасування та запакованої марихуани. За попередньою оцінкою, вартість вилученого складає близько 39 мільйонів гривень. 


Про це інформує Магнолія-ТВ.


На місце події виїхали поліцейські і з’ясували, що на вказаній території, площею близько одного гектара, яка здавалася в оренду, наявні спеціально облаштовані крапельною системою поливу ділянки з кущами марихуани.
Крім того, у кількох закинутих господарських приміщеннях правоохоронці виявили стебла коноплі, яка готувалася для розфасування, а також суха наркотична речовина, розфасована у спеціальні пакети та скляні банки для консервування.
Територія була замаскована під господарське угіддя і охоронялася собаками. Також правоохоронці виявили кілька камер відеоспостереження.
На місці події працювали слідчо-оперативна група, спеціалісти Управління протидії наркозлочинності, разом із працівниками роти поліції особливого призначення, а також Кінологічного центру та Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Під час обшуку вилучено 130 кілограмів висушеної марихуани та 123 стебла розміром від 80 сантиметрів до 2 метрів 20 сантиметрів.
Особу власника фермерського господарства встановили. Ним виявився 51-річний чоловік, житель Ужгородського району.
Слідство у справі триває.




























Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити