image
 |  0 21 Серпня 2018 | 07:05

Луцьк провів в останню дорогу Героя війни з Росією (ФОТО)

Скорботний кортеж із тілом загиблого на війні з московськими окупантами старшого солдата 14-ої окремої механізованої бригади, свободівця із Волині Василя Крищука покинув Луцьк.
Як інформує "ВолиньUA", кортеж зупинився на в'їзді в обласний центр Волині, під звуки клаксонів, під жовто-синіми державними та чорно-червоними прапорами боротьби українського народу, колона автомобілів пройшлася вулицею Рівненською та проспектом Волі, зупинилася на перехресті біля Театрального майдану, де священики-капелани прочитали молитву.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як загинув у бою боєць із Володимира-Волинського? (ПОДРОБИЦІ)

Після цього кортеж вирушив у напрямку Володимира-Волинського, супроводжуючи "вантаж-200" з тілом загиблого Героя до селища Торчин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був людиною справи і часто критикував вузьколобість суспільства, – командир «Січі» про загиблого волинянина

"ВолиньUA" нагадує, що загиблий Герой-свободівець Василь Крищук проведе останню земну ніч у Володимир-Волинському в родинному будинку на вулиці Володимира Великого, 1.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський боєць на Донбасі здійснив справжній подвиг: подробиці і фото героя

Завтра після 12:00 год. процедура прощання відбудеться біля Стели Героїв на центральному майдані княжого міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити