image
 |  2 9 Вересня 2018 | 15:51

Президент Молдови потрапив у ДТП

Кортеж президента Молдови Ігоря Додона у неділю потрапив у серйозну ДТП – один із автомобілів перевернувся, президента госпіталізували.
Про це пише Європейська правда.
Аварія сталася на трасі Кишинів-Калараш. Дві машини із президентського кортежу зіштовхнулись із автомобілем, що перевозив м’ясо. Внаслідок аварії президентський автомобіль перевернувся, повідомляють молдовські ЗМІ.
Прес-секретар поліції Маріана Беціву розповіла виданню NewsMaker, що президент Додон і двоє членів його родини були в одній з машин. Їх госпіталізували в лікарню швидкої допомоги. Хто саме з членів сім'ї був в авто, прес-секретар не уточнила.
Пізніше було опубліковане відео моменту аварії. 

 



 
Фото: publika.md



 
Фото: publika.md




Видання UNIMEDIA повідомляє, що стан Ігоря Додона задовільний. У нього декілька подряпин та синці. Цю інформацію підтвердив керівник Державної служби охорони.
Прес-секретар Додона Максим Лебединський повідомив на своїй сторінці в Facebook, що "президент почуває себе добре і медична допомога йому не знадобилася". Він додав, що інших подробиць інциденту не знає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити