image
 |  0 19 Вересня 2018 | 14:11

Волинські лікарі повідомили про стан сім'ї після отруєння

Вагітна жінка та двоє хлопчиків, які отруїлись у селі Боровне Камінь-Каширського району, перебувають у задовільному стані у районній лікарні. 
Наразі вони проходять обстеження. Лікарі припускають харчове отруєння, - пише Волинь24.
Про це повідомила головний лікар Камінь-Каширської центральної районної лікарні Людмила Потягайло.
«Стан дітей і мами на сьогодні (19 вересня, - ред.) задовільний. Їхньому життю уже нічого не загрожує. Наразі вони проходять обстеження», - зазначила лікар.
Вона додала, що двоє хлопчиків та матір потрапили до лікарні у відносно задовільному стані із типовими симптомами отруєння: блювота та розлади шлунку.
«Симптоми подібні до кишкової інфекції. Враховуючи, що це була вся сім’я і всі одночасно захворіли, то можна припустити що це саме харчове отруєння», - підсумувала Людмила Потягайло.
Нагадаємо, 18 вересня до лікарні у Камені-Каширському доставили чотирьох дітей та одного дорослого, які отруїлися у селі Боровне. Хлопчик із села Рованці Луцького району 2016 року народження помер. Ще один хлопчик перебуває на лікуванні у Волинській обласній інфекційній лікарні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька поліція затримала аферистку, яка «знімала» з дітей сережки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити