image
 |  0 9 Жовтня 2018 | 14:01

У Нововолинську може запрацювати іноземна фірма, яка виготовляє комплектуючі для салонів легковиків

9 жовтня 2018 року, у рамках робочої програми німецько-української торговельної палати, Нововолинськ відвідали представники відомого європейського бренда, який виготовляє комплектуючі для салонів легкових автомобілів.
Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю.
Гості зустрілися з керівництвом міської влади, а після цього оглянули потенційні об’єкти для інвестування. Найбільше їх зацікавила земельна ділянка «Індустріальний парк Нововолинськ».
За результатами візиту іноземців до нашого міста досягнута домовленість сторін про створення «дорожньої карти» щодо початку процедури інвестування відповідно до діючого законодавства України.
Уже впродовж багатьох років Нововолинськ залишається інвестиційним лідером на Волині. Загалом з початку інвестування в економічний сектор міста надійшло 122 мільйони 320 тисяч доларів США прямих іноземних інвестицій, що становить 47 відсотків інвестиційних надходжень Волинського краю.
Більше двох тисяч доларів іноземних інвестицій припадає на одного мешканця Нововолинська. За цим показником місто тримає першість у Волинській області.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську двом фірмам відмовили в ремонті шкільної їдальні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити