image
 |  5 18 Жовтня 2018 | 18:28

Колишній інспектор поліції охорони продавав зброю бандитам

Співробітники Служби безпеки України викрили колишнього інспектора Управління поліції охорони Київської області на незаконному продажу військових засобів ураження.
Про це пише у Фейсбук Служба безпеки України.
Оперативники спецслужби встановили, що колишній поліцейський налагодив механізм збуту боєприпасів до стрілецької вогнепальної зброї представникам кримінальних кіл.
За попередньою інформацією, засоби ураження зловмисник отримував з району проведення операції Об’єднаних сил. Для продажу «товару» чоловік залучив посередника – раніше судимого за вчинення кримінальних злочинів мешканця Васильківського району.
Правоохоронці затримали обох фігурантів справи на одній з вулиць райцентру після реалізації тисячі ста набоїв до вогнепальної зброї. Вилучені боєприпаси направлено на експертизу.
Затриманим повідомлено про підозру в скоєнні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України триває слідство для притягнення до відповідальності інших осіб, можливо причетних до незаконної діяльності.
Операція з викриття зловмисників проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури.

 
 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП неподалік Луцька: водій авто не дотримався безпечної відстані (ФОТО)

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити