image
 |  2 8 Листопада 2018 | 15:11

Одну із вулиць Луцька затопило гарячою водою (ФОТО)

У Луцьку  на вулиці Кравчука, що в мікрорайоні РАЦСу, утворилась «ріка» з гарячої води.
Про інциндент пише Твій Портал.
Ріка, яка парує від високих температур води, розлилася на понад 100 м і дотекла аж до ресторації «Патіо ді Фіорі». Таким чином комунальники ліквідовують наслідки невдалого ввімкнення опалення в одній із 9-повірхівок. Кількома днями раніше аналогічна ріка з паруючою водою вже протікала на згаданій «100-метрівці».
Комунальники пояснили: «Ввімкнули батареї, стара труба не витримала тиску, лопнула, залила підвал і ми знову викачуємо воду з підвалу».
До слова, схожа аварія вже мала місце в сусідній 9-поверхівці – на Кравчука, 16. Однак, тоді прорив труби стався на горішньому поверсі. Відтак, гарячою водою залило чимало квартир. У багатьох помешканнях було пошкоджено меблі, а деякі з квартир тепер потребують ремонту.
Нагадаємо, що сьогодні на засіданні луцького виконавчого комітету керівник «Луцьктепло» повідомила, що комунальне підприємство готове до опалювального сезону, а у випадку аварійних ситуацій до будинків - ліківдовуватиме це ж підприємство. Інші випадки, коли аварійна ситуація виникає в будинку, тоді ж за це відповідатимуть або представники ЖКГ чи ОСББ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити