image
 |  2 12 Листопада 2018 | 17:20

Під Чорнобилем дика тварина спричинила ДТП: авто перевернулось догори дригом (ФОТО, ВІДЕО)

“Жах на трасі під Києвом. Оскаженіла дика тварина, одним стрибком відправила трьох людей у лікарню. Ні з того, ні з сього, вона вистрибнула просто на дорогу”, — повідомляє видання “KyivLIVE”. 
Про це повідомляє Варта 1.
За даними автора повідомлення: “Від сильного удару автівка опинилась догори дригом. Пасажири і водій у важкому стані. Копитна винуватиця ДТП “відійшла” на той світ”.
“Внаслідок зіткнення легкового автомобіля з дикою твариною, постраждали четверо осіб. Повідомлення про інцидент надійшло до оперативно-диспетчерської служби Чорнобильської зони з Державної адміністрації Зони відчуження у неділю, 11 листопада.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на третьому кілометрі автомобільної дороги “Чорнобиль–Славутич” від КПП «Паришів» за територією зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення”, — повідомляє прес-служба ДСНС Київської області.
«На місці події рятувальники деблокували чотирьох потерпілих з автомобіля “Renault Duster” та у важкому стані передали їх до карет швидкої медичної допомоги», — йдеться у повідомленні.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити