image
 |  2 14 Листопада 2018 | 08:28

Представники УПЦ МП, які побували на зустрічі з Порошенком, пожалілись на шалений тиск

На зустріч з президентом прибули представники того крила УПЦ МП, в якому схвально ставляться до ідеї автокефальної Української православної церкви.
Про це пише ТСН.
Порошенко завтра проведе зустріч з єпископами УПЦ МП Представники УПЦ МП, які підтримують об'єднання Української православної церкви, заявили про сильний тиск.
Про це повідомив радник президента, директор Національного інституту стратегічних досліджень Ростислав Павленко в ефірі телеканалу Прямий, інформує Liga.net.
За його словами, на зустріч з Порошенком прибули представники того крила УПЦ МП, в якому схвально ставляться до ідеї автокефальної Української православної церкви, планують спільно йти на об'єднавчий собор і створювати спільно цю церкву. Ієрархи розповіли про шалений тиск.
Однак, за його словами, дуже скоро імена готових до об'єднання представників УПЦ МП стануть відомі, оскільки, як тільки священики домовляться між собою, буде названа дата і місце проведення об'єднавчого собору.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Твоє місто: Луцьк, якого вже нема (ФОТО)
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити