image
 |  4 12 Грудня 2019 | 22:35

АТОвцю, що став на захист землі, повідомили про підозру в побитті нардепа від «Слуги народу»

Затриманому після спровокованої нардепом від "Слуги народу" Андрієм Богданцем бійки на засіданні Аграрного комітету у Верховній Раді - народному депутату України VII скликання від ВО "Свобода", учаснику російсько-української війни Олексію Кайді - повідомили про підозру в побитті народного депутата.

Про це повідомили у пресслужбі поліції міста Києва в публікації "Правоохоронці повідомили про підозру чоловіку за побиття народного депутата".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Захищайте землю!»: Екснардепи-атовці від «Свободи» та раніше судимий «слуга народу» побилися у ВР (ДЕТАЛІ)

"За погодженням із Київською місцевою прокуратурою №6 слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 346 (Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба за землю: Сьогодні о 5-й ранку поліція увірвалась у помешкання двох ветеранів АТО

Того ж дня, 12 грудня, Печерський районний суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді особистої поруки та поруки народних депутатів.

"Щиро вдячний усім, хто переживав, підтримував і молився! Слава Україні!" - повідомив про таке рішення суду на своїй сторінці в мережі Фейсбук сам Олексій Кайда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» Богданець ховався від кримінального переслідування у батальйоні «Січ»

"Печерський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді особистої поруки та поруки народних депутатів.=

Досудове розслідування триває", - йдеться в оновленому дописі поліцейських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Богданець збрехав про судимість і участь в АТО: в мережу «злили» ДОКУМЕНТИ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити