image
 |  2 26 Січня 2021 | 22:47

Байден підписав указ, що дозволяє чоловікам ходити в жіночі туалети та роздягальні

Чоловікам у жіночі туалети? Американський президент Байден теж включив турборежим. У перші години після інавгурації підписав 15 указів і встановив рекорд. Серед указів дуже суперечливі. Один із них дозволяє чоловікам ходити в жіночі туалети і роздягальні, а також брати участь у жіночих змаганнях. Так звані привілеї передбачені для тих чоловіків, які вважають себе жінками, чи хлопчиків, які думають, що вони дівчатка.

Своє обурення з цього приводу висловила на своїй сторінці в мережі Фейсбук Народний депутат України від ВО "Свобода" Оксана Савчук.

"Це політика нездорового глузду. Співробітники консервативного науково-аналітичного центру The Heritage Foundation вже б’ють на сполох. І закликають іти в суди та запроваджувати нові закони, які захищатимуть традиційні сімейні цінності, релігійні засади і нашу біологічну природу як чоловіка і жінки.

Глобалізація має вплив і на Україну. Щоразу на депутатський прийом до мене приходять батьки, які знаходять у шкільних підручниках спекуляції на тему гендеру. Інформація подається так, що дитина має засумніватися, ким вона є – дівчинкою чи хлопчиком. Такі речі неприпустимі і негативно впливають на інститут сім’ї. А це основа для творення міцної держави.

Як співголова депутатського об’єднання «Цінності. Гідність. Родина» відстоюю сімейні і християнські цінності. Закликаю громадян України до свідомості й популяризації наших родинних традицій", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всім, хто заперечує вторгнення Росії на Донбас: Гіркін знову «спалився» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити