image
 |  22 18 Січня 2019 | 14:01

Де можна придбати дрова паливні, торфобрикет у Луцьку*

Дрова та торфобрикет: обираємо економний вид опалення

Цьогорічний опалювальний сезон для багатьох жителів Волині почався з переходу на опалення домівок дровами і торф’яними брикетами. Чому так? Причин вистачає: підвищення цін на газ у регіоні, складність отримання субсидій тощо. Пошук доступної альтернативи став актуальним, мабуть, як ніколи. А на допомогу прийшли дрова і торфобрикети, ціна яких – в доступних межах. 

Де волинянам купити дрова, торфобрикет на зиму для опалення приватних будинків, дач, промислових приміщень? У компанії «Drova-Plus»! Реалізуємо паливні дрова, пропонуємо купити торфобрикет в Луцьку та з доставкою в різні райони Волинської області на вигідних умовах. Ви можете замовити дрова рубані, колоті твердих порід (дуб, граб, ясен) для твердопаливного котла або м’яку деревину (березу, вільху) для каміна, мангала та печі. Наші дрова для твердопаливних котлів, бань, камінів та ін. коштують недорого, а зі своїм призначенням справляються якнайкраще.

Торфобрикет – популярне у наш час екологічне біопаливо, яке, як і дрова, може використовуватись у різних опалювальних пристроях: в котлах, камінах, печах, встановлених не лише у житлових, а й у виробничих приміщеннях (котельнях, лазнях, теплицях, оранжереях тощо).

Поставляємо торф’яний брикет від виробника «Волиньторф» (торфобрикетний завод). Прямі поставки дозволяють пропонувати клієнтам низькі ціни на будь-які об’єми товару. А перевезення без перегрузів – запорука найвищої якості твердого палива.

Ціна на торфобрикет у Луцьку залежить від місця доставки (відстані транспортування), однак, вона у будь-якому випадку стане для вас приємним сюрпризом.

Купити дрова в Луцьку в компанії «Drova-Plus», а також торфобрикет Волинь можна протягом року. Все ж, рекомендуємо, не затягувати з покупкою, а заздалегідь замовляти необхідні обсяги твердого палива.

Хочете купити дрова недорого в Луцьку або купити торфобрикет Сойне? «Drova-Plus» – до ваших послуг! 

Замовити дрова і торф’яні брикети, ціна яких – в розумних межах, можна за контактним номером телефону у будь-який час. Звертайтеся! Виконаємо доставку без затримок по Луцьку, Луцькому району та Волинській обл., запропонувавши найвигідніші умови!

drova-plus.com.ua

тел: 0981094084 

тел: 0501094084

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити