image
 |  2 1 Серпня 2020 | 15:14

Львівські студенти-іноземці проходять практику у волинського фермера (ВІДЕО)

Іноземці зі сполучених Штатів Америки та Індії — Танушрі Селвакумар та Ананду Удаян — проходять практику на фермері у селі Радовичі Турійського району.

На Волині студенти Львівського університету ветеринарної медицини — вже місяць. Суспільному розповіли і показали, що вивчають та практикують на фермі.

Індус Ананду Удаян — навчається на другому курсі, за спеціальністю ветеринарія. Танушрі Селвакумар – громадянка Сполучених Штатів. В Україні їй подобається.

Одногрупник Танушрі — Ананду розповів: через карантин не зміг поїхати на літні канікули додому. Тому пішов на ферму практикувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк не буде виконувати «недолугі, невчасні та непрофесійні рішення» і вводити «червону зону»

Зі студентами працює Пьотр Манька з Польщі. Він другий рік консультує підприємство у питаннях молочного скотарства. Каже, що студенти дуже старанні.

Попрактикуватися на Волині іноземців запросив - Роман Гончак, заступник директора фермерського господарства. Він також працює викладачем у Львівському університеті ветеринарної медицини і біотехнологій.

"Це мої студенти, які виявили бажання навчатися практичним речам. Близько місяця живуть у нас в готелі і займаються на фермерському господарстві щоденно з коровами", - розповідає Роман Гончарук.

Іноземці вивчають процес виробництва молока, та здоров'я худоби. "Ми навчилися осеменяти корів, навчилися проводити ультразвукову діагностику, проблеми тільності", - каже Танушрі Селвакумар.

Практика Ананду і Тану триватиме до осені. Кажуть: диплом, який отримають, дозволить їм працевлаштуватися не лише в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аби мовчав? Нацполіція знайшла і застрелила «полтавського терориста»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити