image
 |  5 30 Листопада 2019 | 09:45

Поліція саботує розслідування провадження щодо підробки протоколу чиновниками ОДА, – депутат Волиньради

Працівники луцької поліції свідомо саботують розслідування кримінального провадження, відкритого Луцькою місцевою прокуратурою, щодо можливого внесення недостовірних відомостей у протокол засідання Робочої групи, яка приєднала Мар`янівську ОТГ до Горохова.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради, керівник фракції ВО «Свобода» Анатолій Вітів

«Отримав «шедевр» некомпетентності та популізму з Луцького ВП ГУНП у Волинській області на своє депутатське звернення про можливе правопорушення, вчинене посадовими особами Волинської ОДА, зокрема щодо внесення недостовірних відомостей у протокол засідання Регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів Волинської області від 29 жовтня 2019 року. У ньому, на мою думку, було вчинено фальсифікацію протоколу в частині приєднання Мар`янівської ОТГ до Горохова, хоча робоча група такого рішення не приймала», – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мене дивує, як Мар'янівська ОТГ опинилась у складі Горохівської, – Валентин Малиновський

Депутат Волиньради пише, що вражений безграмотністю та надуманістю цього «документа».

«Попри те, що Луцькою місцевою прокуратурою 18 листопада 2019 року вже були внесені відомості до ЄДРДР, працівники Луцького ВП ГУНП у Волинській області за фактом мого депутатського звернення не вбачають підстав для початку досудового розслідування та внесення відповідних відомостей до ЄДРДР (?!!).

Роблю висновок, що працівники поліції свідомо саботують розслідування кримінального провадження за відомостями, які Луцька місцева прокуратура внесла до ЄДРДР за №42019031010000157, а досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні доручила здійснювати СВ Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області», – пише Анатолій Вітів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Волиньради підозрює чиновників ОДА у підробці документів

Із його ж слів, він не бачить сенсу коментувати весь зміст листа із Луцького відділу поліції за підписом т.в.о. заступника начальника, майора поліції Юрія Сидорука, який свободівець вважає ганебною службовою відпискою і небажанням розслідувати обставини, що стали підставою для внесення відомостей до ЄДРДР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Примусове» об’єднання територіальних громад – недопустиме, – заява фракції ВО «Свобода»

«У зв`язку з цим скеровую повторне депутатське звернення начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області Петру Шпизі. Сподіваюся, працівники поліції таки розглянуть моє попереднє депутатське звернення по суті. А керівництво обласної поліції та прокуратури дасть отриманому мною поліцейському «опусу» та діям (бездіяльності) відповідних посадових осіб луцької поліції адекватну правову оцінку», – резюмує Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігноруючи думку місцевих громад, дві-три особи вирішили перекроїти карту області, – Юрій Поліщук

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити