image
 |  4 29 Березня 2020 | 14:43

«Такі контрольні пункти здатні самі розносити заразу», – відомий співак із Луцька

Співак із Луцька Олександр Положинський розповів свої враження від карантинних блок-постів при в’їзді в обласний центр Волині.

Про це він розповів у мережі Фейсбук.

Подаємо текст без змін:

«На в‘їзді в рідну Волинську область мене зупиняє карантинний контроль. Чоловік десять народу, стоять тісною групою, без захисних костюмів, деякі в масках. Зовнішній вигляд масок дає зрозуміти, які вони «свіжі». Питаю в чоловіка, який наближається до мене, чи пройшов він повноцінний тест на коронавірус. Каже, що ні, але «я в масці». Кажу, що така маска не захищає ні мене, ні його. Просить витягнути руку для замірювання температури якоюсь білою штучкою. З першого разу йому це не вдається, просить повернути руку іншим боком. Мені вже стає смішно. Моментальний замір температури показав 35,8. Вдома переміряв - 36,6. Карантинний контроль занижує температуру?

На в’їзді в Луцьк знову контроль. Поліцейський, в бафі замість маски, навіть не подав мені сигналу зупинитися, а жінку без маски з білою штучкою в руках я чекати не став. Ніхто не заперечував.

Цирк якийсь, а не карантин. Здається, такий контроль більш потенційно небезпечний, ніж його відсутність. Бо крім того, що такі контрольні пункти здатні самі розносити заразу, так ще й своєю безглуздою показушністю вселяють думку, що все це геть несерйозно».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська ОДА запустила 17 карантинних постів, які, по суті, нічого не контролюють

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити