image
 |  7 18 Жовтня 2020 | 19:13

У Горохові відбулися дебати між кандидатами у мери: діючий голова міськради Годик проігнорував

Діючий мер Горохова Віктор Годик не прийшов на дебати з кандидатами на посаду голови міської ради.

Про це інформує власкор ВолиньUA.

Сьогодні, 18 жовтня о 15 годині на центральній площі Незалежності у місті Горохів відбулися дебати між кандидатами у мери.

Оголошення про їх проведення було розміщене у Горохівському віснику, тому, відповідно, всі завчасно були поінформовані і усі кому не байдужа доля міста прийшли на цей захід.

Проте, один кандидат, а саме діючий мер Горохова Віктор Годик проігнорував захід, чим виявив неповагу до жителів міста.

Зазначимо, що за посаду міського голови Горохова борються 4 кандидати.

Присутні на зустрічі з виборцями кандидати на посаду міського голови розповіли про свої програми та бачення розвитку міста, також мешканці мали змогу отримати відповіді на всі хвилюючі запитання.

Чому ж Віктор Годик не прийшов? Це залишається загадкою. А ось у присутніх жителів міста було дуже багато запитань до нього особисто. Дивним є те, що людина, яка наразі представляє інтереси громади не виявила бажання бути присутнім.

Слід нагадати, що в Горохові – унікальний мер, аналогів якому не знайти в усій Україні, адже на сесіях міської ради він принципово не бере участі в голосуваннях, не підтримуючи навіть власні проєкти рішень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горохів міг би претендувати лише на останню сходинку в рейтингу прозорих міст України

Вочевидь, мер міста Горохів не вміє брати на себе відповідальність та проявляє некомпетентність у таких діях, можливо і тому не явився на дебати з кандидатами. Це ж яким управителем потрібно бути, коли він не вміє висловити власної позиції щодо важливих питань та рішень, які стосуються громади.

Проте, така бездіяльність пана Віктора, ніяк не впливає на його зарплатню. Адже, поки хтось йде на дебати та дискутує, діючий мер спокійно отримує зарплатню, на що і розраховує у майбутньому - залишатися в тіні із стабільним заробітком, більшим ніж у мера Києва.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити