image
 |  0 23 Січня 2019 | 15:37

У Луцьку вулиці підметуть за 20 мільйонів

На послуги з прибирання та підмітання вулиць у Луцьку планують скерувати 20 мільйонів гривень.

Відповідний тендер департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосили 30 грудня 2018 року через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть 29 січня 2019 року. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 06 березня 2019.

Йдеться про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у село Брище, Луцького району. Очищення від грунту та порослі території вздовж дорожніх бордюр зі сторони газону та тротуару.

Читайте також: Мутні тендери: як департамент ЖКГ «пиляє» бюджет Луцька?

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, погоджених із департаментом ЖКГ, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається, наявність GPS-навігації на техніці, очищення від ґрунту та порослі територій вздовж дорожніх бордюр зі сторони газону та тротуару, а також дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Тендер складається з 6 лотів. Також на послуги зі збирання побутових відходів до 31 грудня цього року в Луцьку планують витратити 1,5 мільйона гривень.

Йдеться про збір, вивезення та захоронення безгосподарних твердих побутових відходів та встановлення євроконтейнерів для збору відходів під час проведення масових заходів у місті.

Читайте також: У Луцьку двірники ЖКГ отримують зарплату близько 2 тисяч гривень

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованих автотранспортних засобів, обладнання та працівників відповідної кваліфікації.

На послуги зі збирання розкиданого сміття 1, 4 мільйона гривень. Аукціону розпочнеться 28 січня 2019 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити