image
 |  5 5 Листопада 2017 | 12:25

«Родзинка» фестивалю «ОБЕРІГ-2017» – 13-річний переможець Артем Харченко

Володарем першого місця відродженого фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Оберіг» став 13-річний Артем Харченко зі Старокостянтинова Хмельницької області. У свої 13 років він уже встиг пережити стільки, скільки декому не дається на все життя. І вийти з борні за життя переможцем!

Про це інформує наш власкор у Луцьку.

За інформацією з відкритих джерел, у свої роки Артем пережив 15 хіміотерапій. Зараз хлопчик щосили бореться з онкологією, а саме з саркомою Юінга 4 ступеня. Батьки зізнаються, що самі не розуміють, звідки у сина стільки сили. Незважаючи на свій діагноз, Артем допомагає й іншим людям. За волонтерську діяльність юний співак навіть отримав орден від воїнів АТО.

Українським телеглядачам хлопчик відомий своєю перемогою на четвертому кастингу «Україна має талант Діти-2». На кастингу він виконав свою авторську пісню «Мамо, ти не плач», присвячену бійцям АТО та їхнім матерям. Проникливий спів і дивовижний голос хлопчика до глибини душі вразили всіх присутніх у залі.

Членів журі та луцьку публіку Артем Харченко вразив своїми піснями, присвяченими бійцям російсько-української війни.

Нагадаємо, що володарем Гран-прі відродженого «Оберегу» став боєць-доброволець російсько-української війни Зиновій Медюх.

Ще одну фестивальну нагороду за І місце здобула молода перспективна лучанка Вікторія Гурська, яка вразила майстерним поєднанням глибини поетичного слова та виконання співаної поезії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити