image
 |  0 12 Січня 2018 | 14:52

Утеплення Іваничівської лікарні завершать до червня цього року

 Перед початком холодної пори року мешканці Іваничівсього району могли спостерігати, як ведуться роботи з утеплення фасаду  центральної районної лікарні. Бригада працівників працювала навіть під час складних погодніх умов, але морози змусили зробити перерву, - пише газета «Колос».
- Усі роботи, які планували виконати до кінця 2017 року - закінчені, - повідомляє директор підприємства «Шинака-Україна» Михайло Квятковський.

Саме це підприємство підписало угоду на виконання утеплювальних робіт. Будівельні матеріали повністю закуплені й зберігаються на першому, не експлуатованому, поверсі ЦРЛ. Там вони надійно захищені від будь-яких пошкоджень Адже ціна їх дуже висока і буде підвищуватися на 30-40% у наступному році.
Також Михайло Квятовський повідомляє, що була підписана додаткова угода з Волинською ОДА, де зазначено ряд додаткових робіт. Потреба в їх виконанні з’явилася в процесі утеплення. Зокрема, монтаж системи водостоку з даху, встановлення парапетів, заміна непридатних підвіконь, які зіпсувалися через неналежний водовідвід тощо.
Відновити роботу можна буде, якщо дозволить температурний режим та відсутність опадів. Працівники готові в будь-який час приступити до виконання обов’язків. До того, перед початком холодів була проведена робота для захищення вже утеплених стін. Вата повністю затягнута клеєм, поверхня готова для нанесення декоративної штукатурки. Остаточний вигляд будівлі вже можна уявити, адже частина стіни - завершена. Якщо весна виявиться сонячною, проект буде зданий у червні цього року.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити