image
 |  2 7 Лютого 2018 | 10:37

Навесні відбудуться вибори у Торчинській ОТГ

Волинська ОДА направила звернення до Центральної виборчої комісії про призначення перших виборів депутатів Торчинської селищної ради і Торчинського селищного голови.
Про це 07 лютого 2018 року власкору «ВолиньUA» повідомили у Волинському регіональному відділенні асоціації міст України.
Як розповів Валентин Малиновський, консультант з юридичних питань проекту «ПУЛЬС», Волинського РВ Асоціації міст України, до Торчинської селищної ОТГ увійшли п’ять територіальних громад – Торчинська селищна та Білостоцька, Буянівська, Веселівська, Садівська сільради. Це вже шоста ОТГ, створена в Луцькому районі.
Найімовірніше, перші вибори тут відбудуться у квітні-травні 2018 року. Крім того, відповідні звернення вже найближчим часом відправлять до ЦВК щодо ще декількох ОТГ Волинської області. Очікуються також рішення ЦВК стосовно додаткових виборів депутатів декількох сільських територіальних громад, що ухвалили рішення про приєднання до суміжних ОТГ у 2017 році, – наголосив Малиновський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити