image
 |  4 12 Лютого 2018 | 06:42

Змінилась версія аварії російського АН-148

Літак АН-148, ймовірно, зазнав аварії від зіткнення з землею, а не в повітрі, як зазначалося раніше.
Про це повідомляє "Інтерфакс" із посиланням на оперативний штаб на місці катастрофи.
"Характер пошкоджень на землі, слід, залишений літаком в полі у вигляді воронки, говорять про ймовірний сильний удар літака об землю. Характер дефрагментації повітряного судна також свідчить про те, що руйнування сталося не в повітрі, а від зіткнення з землею", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що "судячи з усього, літак увійшов у землю з баками, повними пального".
"На місці катастрофи відчувається сильний запах гасу, а дуже дрібні фрагменти, що залишилися від літака, говорять про наявність потужного руйнівного фактора, можливо, у вигляді повних баків пального, при ударі літака об землю. Баки, імовірно, здетонували", - заявив співрозмовник.

Як повідомлялося, літак авіакомпанії "Саратовські авіалінії" розбився після вильоту з московського аеропорту "Домодєдово" до м.Орськ Оренбурзької області. На його борту перебувала 71 особа - 65 пасажирів та 6 членів екіпажу.
Серед пасажирів літака Ан-148, який зазнав аварії у Підмосков'ї 11 лютого, були громадяни двох іноземних держав.
Представник департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив, що громадян України не було на борту літака Ан-148.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити