image
 |  2 1 Березня 2018 | 15:31

Син заступника міністра освіти скоїв злочин, - ЗМІ

У Києві син першого заступника міністра освіти України Володимира Ковтунця, 17-річний Михайло, взяв участь у розбійному нападі, щоб заволодіти дорогим мобільним телефоном.
Ковтунець-молодший позичив у знайомого пістолет. Змовившись з двома подільниками, він напав на кур'єра одного з інтернет-магазинів, які торгують технікою. Про це повідомляє "Обозреватель" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.
22-го лютого зловмисники оформили в інтернет-магазині доставку за адресою: Артилерійський провулок, 5-а. Там вони чекали кур'єра, погрожували йому пістолетом і застосували фізичну силу.
Однак той зумів вирватися і втекти разом з товаром. Після цього потерпілий написав заяву в поліцію. В ході розслідування кур'єр упізнав Ковтунця як людину, що погрожувала йому пістолетом.
Про Ковтунця-молодшого відомо, що він студент 1-го курсу Національної академії СБУ.
Усім учасникам нападу вже вручили підозри про вчинення злочину.

Сина нардепа від Радикальної партії 45-річного Ігоря Попова, 14-річного Богдана, підозрюють у розбійному нападі на продуктовий магазин на вул. Рокосовського, 3, в Києві. Увірвався до крамниці зі старшим на рік товаришем. Обидва були в балаклавах. Погрожували касиру пістолетом, забрали 2,5 тис. грн. Правоохоронці перевіряють причетність хлопців ще до п'яти пограбувань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити