image
 |  2 20 Березня 2018 | 15:16

Ковельчанин ошукав знайому на майже 15 тисяч гривень

У Ковелі місцевий мешканець видурив у 23-річної знайомої ноутбук і понад 5 тис. грн..
Про це 20 березня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Окрім того зловмисник, викрав у потерпілої кредитну картку із якої зняв 2,4 тис. грн. За фактами шахрайств та крадіжки слідчі Ковельського відділу поліції  відкрили кримінальні провадження.
Вчора до Ковельського відділу поліції надійшла заява від 23-річної місцевої жительки  про те, що візуально їй знайомий чоловік, ще в січні під приводом виготовлення документів для виїзду за кордон видурив у неї 5 тис. 250 грн. На початку березня він же шляхом обману, під приводом ремонту заволодів її ноутбуком. Окрім того, чоловік викрав кредитну кратку потерпілої із якої зняв 2,4 тис. грн..
Загалом сума збитків становить майже 15 тис. грн..  Ковельські оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції встановили причетність до скоєння цих злочинів 21-річного місцевого мешканця. Хлопець раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 189 Кримінального кодексу України, йдеться про вимагання.
Слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 190 (шахрайство) та ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити