image
 |  4 12 Квітня 2018 | 09:03

Луцький депутат розкритикував можливе підвищення вартості проїзду в місті

Депутат Луцької міськради від ВО «Свобода» Богдан Богонос висловив критичну думку щодо ймовірного підвищення вартості проїзду у міських маршрутках до 5 гривень.
Як зауважив депутат на своїй сторінці у Фейсбук, Луцька міська рада організовує громадське обговорення підняття вартості проїзду до 5 гривень. З цього приводу обранець громади вирішив висловити власну думку.
«Громадським транспортом користуюсь лише тоді коли необхідно швидко потрапити кудись і то якщо є можливість то їду тролейбусом. Якщо ж є трішки часу, то намагаюсь ходити містом пішки. Наприклад на роботу дістаюсь на своїх «двох», хоч працюю в районі Київського майдану, а мешкаю на Вишкові. Що ж до підвищення вартості проїзду. Особисто я готовий сплачувати і 5 гривень але, за це я хочу отримати відповідний сервіс. Я хочу щоб:
- маршрутки перестали бути схожими на «скотовози». Розумію, що на завжди можна уже стару техніку зробити красивою, але ж там має бути принаймні чисто;
- мати можливість спланувати свій час, я повинен бачити де знаходяться УСІ маршрутні таксі що працюють на конкретному маршруті на конкретний момент часу. Зараз же більше половини маршруток їздять без GPS трекерів, бо просто їх вимикають;
- у вихідний день вийти на зупинку і не чекати годинами маршрутку бо водій знаючи що людей буде мало, самовільно вирішив що не виїде на рейс;
- при рухові по маршруту, водії не влаштовували «перегони», а на зауваження пасажирів не обкладав їх матом;
- в маршрутних таксі почали нарешті озвучуватись зупинки громадського транспорту, це в свою чергу посприяє комфорту пасажирам з обмеженими можливостями ,та гостям міста;
- я міг оплатити проїзд карткою та отримати квиток;
- з динаміків громадського транспорту перестав звучати моск@льський шансон;
- водії, у погоні за гривнею, не залишали на зупинках матерів з дитячими візками;
- нарешті запрацювала система, котра хоча б частково виправила ту несправедливість що частина мешканців (пільговиків) нашого міста, можуть користуватись пільговим проїздом а наприклад мешканці «Вишкова» такої можливості позбавлені».
«Це далеко не усе, але дуже хочеться, щоб ті чиновники з управління транспорту міської ради, що отримують кругленьку зарплати, нарешті почали працювати, та виконали те що прописано у їх посадових обов’язках», - додає Богдан Богонос.


Корисутувачі мережі висловили свої думки у коментарях під дописом депутата:
 





Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити