image
 |  0 12 Квітня 2018 | 05:15

«Мінеру» обласної клінічної лікарні в Луцьку загрожує до 5 років за гратами

Ввечері 11 квітня о 19:15 на лінію екстреного виклику поліції «102» зателефонував невідомий і повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні, що в Луцьку.
Про це 11 квітня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Правоохоронці провели огляд об’єкта та прилеглої до нього території.
На місце події одразу ж виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники. Правоохоронці  ретельно оглянули будівлю.
Поліція встановила особу, котра повідомила про замінування лікарні. Нині з нею спілкуються правоохоронці.
Під час обстеження приміщень обласної клінічної лікарні та прилеглої до неї території вибухонебезпечних речовин і предметів не виявлено. Інформація про замінування не підтвердилася. Нині пацієнти та персонал, котрих на момент перевірки евакуювали з лікарні, повертаються в приміщення.
Слідчі Луцького відділу поліції за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Вирішується питання щодо затримання особи, причетної до скоєння вказаного правопорушення, відповідно до ст. 208 КПК, проводяться відповідні слідчі дії.
Читайте також: У Луцьку вночі «замінували» клуб «Версаль»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити