image
 |  0 7 Травня 2018 | 10:54

«Акциз-2018»: на Волині припинили діяльність підпільного горілчаного цеху

В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів співробітниками оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області під процесуальним керівництвом прокуратури області проведено огляд гаражного приміщення в м. Луцьку, за результатами чого припинено діяльність підпільного цеху.
Про це 07 травня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.
Як встановили правоохоронці, в місці проведення огляду було налагоджено незаконне виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв. Сурогатний алкоголь розливався у пляшки з етикетками популярних горілчаних брендів та маркувався марками акцизного податку з явними ознаками підробки.
Зокрема, оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області вилучили з незаконного обігу майже 250 пляшок готової продукції відомих торгових марок. Крім того, в підпільному цеху знаходилося ще близько 300 літрів спирту, з якого в подальшому зловмисники планували виготовити чергову партію «оковитої».
На час проведення огляду правоохоронці також виявили та вилучили понад 300 підроблених марок, типовий для підпільного виробництва реманент - порожні скляні пляшки, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, електричні насоси, фільтри.
Загалом вилучено товарів підакцизної групи орієнтовною вартістю понад 100 тисяч гривень. Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей, а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення кола причетних осіб до такої незаконної діяльності.
Читайте нас у мережі Фейсбук, якщо бажаєте бути першими!
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити