image
 |  0 18 Травня 2018 | 08:49

Поєднання повного морального цинізму та вражаючих технічних умінь - виклик правді, якого раніше не існувало, – президент Радіо Свобода (ВІДЕО)

Фальшиві новини і дезінформація загрожують світовій інформаційній інфраструктурі, - зазначив 17 травня у Львові президент медіакорпорації «Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода» Том Кент на Львівському медіа-форумі.
Про це 17 травня 2018 року повідомляє сайт «Радіо Свобода».
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nMWhvxoHgZc[/embed]
Він зауважив, що стане можливим штучно генерувати практично будь-яке зображення або подію.
Найстрашніше за все є те, що за дуже короткий проміжок часу творці фейкових новин дійдуть до останньої межі. Вони будуть здатні створювати реалістичні відеоролики національних лідерів та інших інформаційних агенцій. Які говоритимуть речі, яких насправді не говорили. Або ж робитимуть те, чого насправді ніколи не робили. Фактично стане можливим штучно генерувати практично будь-яке зображення або подію. Це буде надзвичайно небезпечно. Люди скажуть: «Я бачу це на власні очі!». Коли насправді того, що вони бачили, ніколи не було. Поєднання повного морального цинізму та вражаючих технічних вмінь кидатимуть такий виклик правді, якого раніше не існувало, - сказав Том Кент.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити