image
 |  0 4 Червня 2018 | 10:35

У Володимирі-Волинському поліцейські розкрили крадіжку будматеріалів

Увечері зловмисник, пошкодивши дах, проник у складське приміщення одного із приватних підприємств і викрав листи пінопласту та металеві труби, вартістю майже сім тис. грн..
Про це 04 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 35-річний місцевий житель. За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення слідчі розпочали кримінальне провадження.
Подія трапилася в суботу близько 21 години. До Володимир-Волинського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся виконроб одного із приватних підприємств. На місце інциденту виїхали слідчо-оперативна група та співробітники сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці з’ясували,  що із складського приміщення підприємства, шляхом пошкодження даху, злодій викрав 126 листків пінопласту та 5 металевих труб, довжиною 3 м.
Поліцейські оперативно встановили причетність до скоєння крадіжки 35-річного мешканця Володимира-Волинського. Частину викраденого вилучили та повернуть власникам. Сума збитків становить  майже 7 тис. грн..
До слова, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити