image
 |  11 26 Червня 2018 | 18:01

Ректор Волинської ПБА зустрівся із представниками наукових установ Канади та Франції (ФОТО)

24 червня 2018 року Божого ректор Волинської православної богословської академії прот. Володимир Вакін провів робочу зустріч із директором Канадського інституту українських студій (м. Едмонтон, Канада) Ярославом Баланом, представниками Центру українських канадських студій (м. Вінніпег, Канада) та Ліонського Університету (м. Ліон, Франція).
Про це 26 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у ВПБА.
Старший інспектор ВПБА ієромонах Іларіон (Зборовський) провів для гостей екскурсію Академією та ознайомив учасників зустрічі з історією та матеріально-технічною базою духовної школи. У ході екскурсії присутні мали нагоду познайомитися з побутом студентів та дізнатися про особливості навчання в Академії.
Після екскурсії вищим духовним навчальним закладом делегація зустрілася із ректором ВПБА. Після знайомства були обговорені можливості співробітництва з науковими установами Канади, які представляли гості. У роботі зустрічі також прийняв участь представник професорсько-викладацького колективу факультету іноземної філології СНУ, доцент кафедри практики англійської мови Одарчук Наталія Андріївна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити