image
 |  2 11 Липня 2018 | 14:27

Новий начальник Волинської митниці задекларував квартиру, житловий будинок та землю

Квартира в Києві, джип Suzuki New Grand Vitara, зареєстрований на третю особу, а також житловий будинок та дві земельні ділянки у Житомирській області – саме такі відомості подав у своїй декларації виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький.
Про це пишуть Волинські новини.
Посадовець володіє квартирою на 32 квадрати у Києві та житловим будинком, площею 84,4 м² у селі Головине Житомирської області. У цьому ж селі новий начальник Волинської митниці має у власності дві земельних ділянки: на 1500 та 981 м² відповідно. Також у декларації вказана квартира у Ковелі площею 120,5 м², однак її власником є третя особа – Столярчук Наталія Григорівна.
Щодо транспорту, то у декларації вказаний автомобіль Suzuki New Grand Vitara 2008 року випуску, власником якого є Шелігацький Сергій Олександрович. Ймовірно, це батько Євгенія Сергійовича.
Минулого року зарплатня Євгенія Шелігацького зросла на 81,983 тисячі гривень. Так, у 2016 році заробітна плата митника становила 99,437 тисячі гривень, а у 2017 році, своєю чергою, сягнула 181,42 тисячі гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити